Kontejnerové úpravny vod - rychlé řešení dodávek pitné vody nejen v nouzových situacích

6.10.2024
:

Společnost Photon Water nabízí díky vlastní výrobní základně komplexní řešení kontejnerových úpraven vod od návrhu až po realizaci projektu.

Umístění ve standardních přepravních kontejnerech umožňuje rychlou a snadnou instalaci kdekoliv, kde je to potřeba nezávisle na infrastruktuře. Narozdíl od tradičních úpraven, vyžadujících náročné stavební zásahy, potřebují kontejnerové úpravny jen minimální úpravy na místě instalace, což výrazně snižuje celkové náklady projektu.

Kontejnerové úpravny vod lze instalovat a zprovoznit v řádu týdnů, zatímco tradiční úpravny vody mohou vyžadovat měsíce až roky výstavby. To je obzvláště důležité v případech, kdy je potřeba rychle zajistit zdroj pitné vody.

Photon Water využívá nejmodernější metody filtrace, dezinfekce a úpravy vody, včetně membránových technologií, které zaručují vysokou kvalitu vody. Tyto technologie jsou navrženy tak, aby byly energeticky účinné a šetrné k životnímu prostředí.

Jednou z našich klíčových inovací je vlastní řídicí systém PhotonMATIC™, který umožňuje vzdálený přístup a ovládání úpravny vody pro snadný provoz, údržbu a řízení procesu úpravy v reálném časephoton-water-kontejnerova-upravan-vody.jpg (160 KB)Kontejnerové úpravny vod od Photon Water nacházejí uplatnění v širokém spektru aplikací Jsou ideální pro menší obce, průmyslové podniky, hotely, rekreační areály nebo jako dočasné řešení při rekonstrukci stávajících úpraven vody. Díky mobilitě a rychlé instalaci jsou ideální i pro humanitární projekty nebo rychlou reakci na přírodní katastrofy.

Napište nám

Používáním těchto stránek souhlasíte s užitím souborů cookies.

Rozumím

Join our Newsletter

The copy needed. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod.

Amdgkas dkagd kaghd…

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy andTerms of Service apply.